inZENtive PT: Integrale Personal Training & Personal Pilates Rotterdam, Mommy's & Mommy's 2Be (Pré- & Postanatale Vitaliteitstraining Rotterdam),
Orthomoleculaire voeding & suppletie advies Rotterdam, Sportvasten Centrum Rotterdam, Hormooncoaching Rotterdam

Stoer, ZEN & Sexy

Normaliter wordt er twee keer per jaar rond september en april een sportvasten wandelkuur georganiseerd in Winterberg - Sauerland. Dit jaar zijn we in mei naar Winterberg geweest en aankomend 3-5 november 2017 zullen wij naar Oostvoorne gaan. Komend 4-6 mei 2018 zullen wij wederom naar Winterberg gaan.  


Daarnaast zullen er binnenkort ook andere sportvastenpakketten worden aangeboden, dus houdt onze website in de gaten!

De sportvastenwandelkuur


De sportvasten wandelkuur is bedoeld voor mensen die relatief veel langzame spiervezels hebben. Het is om die reden dat - veelal vrouwen - moeite hebben om voldoende conditioneel vermogen te leveren tijdens de dagelijkse trainingen uit de 
10-daagse sportvastenkuur. Voor deze groep mensen is een apart programma te volgen waarin de trainingen op dag 3, 4 en 5 uit de sportvastenkuur worden vervangen door lange wandelingen (zie programma wandelweekend). Tijdens deze wandeldagen vindt de professionele begeleiding plaats door uw eigen sportvastencoach. Het sportvastenteam wandelt soms zelf ook mee om de sportvastencoaches te ondersteunen. Het wandelweekend is dus bedoeld voor zowel de sportvastencoach als klanten van onze coaches.

Klik hier voor de folder.

De voorbereidingsfase 

Tijdens de sportvastenwandelkuur wordt er dagelijks tot 6 uur gewandeld. Hiervoor is het van belang dat men beschikt over een goede wandelconditie. Hiervoor dient men voorafgaande aan de wandelkuur tenminste twee dagen vijf uur te hebben gewandeld.


Het programma 
Je start op woensdag met de eerste afbouwdag van de sportvastenkuur. Op zondag kom je weer thuis, waarna je eventueel nog een laatste vastendag volgt op maandag of je gaat weer opbouwen. Het sportvasten wandelweekend bestaat uit 3 dagen, van vrijdag t/m zondag.


Voor Oostvoorne zal het programma iets aangepast worden. Het volledige programma in Winterberg ziet er als volgt uit:


Vrijdag (afbouwdag 3, dag 3 van de sportvastenkuur): 
12.00 uur Ontvangst met koffie en thee en middagsap 
12.30 uur Korte introductie 
13.30 uur Vertrek wandeling, duur ongeveer 4 uur (inclusief pauzes onderweg). 
18.30 uur Terug in het hotel voor avondsap 
19.15-20.15 uur Vragen en korte workshop 
Vanaf 20.15 uur vrij te besteden (sauna, zwemmen, boek lezen etc. , massages zijn op eigen kosten te boeken in het hotel).


Zaterdag (vastendag 1, dag 4 van de sportvastenkuur): 
8.00 uur Ontbijtsap 
9.00 uur Vertrek wandeling, ongeveer 6 uur (incl. pauzes onderweg). Het middagsap nemen we mee voor onderweg. 
19.00-20.30 uur Avondsap, vragen en korte workshop 
Vanaf 20.30 uur vrij te besteden (sauna, zwemmen, boek lezen etc. , massages zijn op eigen kosten te boeken in het hotel).


Zondag (vastendag 2, dag 5 van de sportvastenkuur): 
8.00 uur Ontbijtsap 
9.00 uur Vertrek wandeling, ongeveer 5 uur (incl. pauzes onderweg). Het middagsap nemen we mee voor onderweg. 
14.00 uur Aankomst hotel 
14.00-15.00 uur Afsluiting met koffie of thee


Kosten en hotel 
Exclusief: Vervoer, reservering en kosten hotelovernachting (ongeveer 69 euro per nacht) en dranken in het café/restaurant onderweg en in het hotel. De begeleiding via je eigen sportvastencoach, alsmede de aanschaf van de suppletie. 
Arrangementen zelf geboekt in het hotel.

Inclusief: (biologisch) appelsap voor de drie dagen, koffie/thee bij aankomst en vertrek, wandelroutes, korte workshops en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.


Hotel boeken 
Er wordt door ons een hotel in (de buurt van) Winterberg uitgekozen waar je op eigen initiatief en kosten een kamer kunt reserveren.


Inschrijven 
Inschrijven voor het wandelweekend kan via info@inzentive.nl