inZENtive PT: Integrale Personal Training & Personal Pilates Rotterdam, Mommy's & Mommy's 2Be (Pré- & Postanatale Vitaliteitstraining Rotterdam),
Orthomoleculaire voeding & suppletie advies Rotterdam, Sportvasten Centrum Rotterdam, Hormooncoaching Rotterdam

Stoer, ZEN & Sexy

Wij stellen ons graag even voor:

Waar komt de naam inZENtive vandaan? 

'Incentive' is een term in de motivatie psychologie. En het motiveren en coachen van onze klanten is wat wij doen! Onze focus ligt op het te behalen doel van de klant met 100% commitment om al onze kennis en ervaring hiervoor in te zetten. 

Jessica

Jessica is in 1994 via familie in aanraking gekomen met de sportbranche. Sindsdien heeft zij diverse functies mogen vervullen. Door haar jarenlange werkervaring en gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen, heeft ze zich weten te ontwikkelen tot een Lifestyle Coach die in staat is diverse doelstellingen met elkaar te combineren. De balans tussen de lichamelijke- en geestelijke gezondheid genieten de prioriteit. Maar uiteraard zijn resultaatgerichtheid, openheid en betrokkenheid niet minder aanwezig. Verder is zij een levensgenieter en altijd op zoek naar een uitdaging. Zij in staat u te helpen als:


- Integraal personal trainer
- Orthomoleculair Voedingsadviseur              (advies bij allergieën, aandoeningen, e.d.)
- Suppletie adviseur                                        (advies over vitaminen, mineralen, eiwitten e.a. bouwstoffen)
- Sportvasten Coach                                      (stimulering vetverbranding en verbetering van prestaties)
- Hormoon Coach                                           (herstellen hormonale disbalans bij PMS, depressie, etc.)
- Relaxercise & Yin Yoga docent                   (tijdens of na spanning gerelateerde klachten)
- Vitaliteits- & trainingscoach                         (Ook voor vitale plussers en minder vitale senioren)
- Personal Pilates docent                               (Rug-, nek & schouderklachten)
- Fit & Vitaal Mama Coach                             (Gewichtsbeheersing en training tijdens en na de zwangerschap en/of borstvoeding)

Uiteraard kan dit alles in combinatie met Personal Training en/of Small Groups Training.

Daniël

Daniël is een Personal Trainer en Ergotherapeut met passie voor het vak en werkt graag samen met de klant aan de persoonlijke uitdagingen. Zijn opleidingsachtergrond is gevormd vanuit een wetenschappelijk fitnessmodel, waarin er veilig, maar ook effectief getraind wordt. 

Zijn paramedische kennis en holistische visie als Ergotherapeut geven genoeg handvatten om op een prettige manier naar de gewenste doelstelling(en) toe te werken. 

Tevens geeft hij regelmatig groepslessen, bootcamps en begeleiding in de (bedrijfs)fitness. 

Jessica en Daniël hebben hun krachten gebundeld om zo ook in het bedrijfsleven te kunnen ondersteunen en vitaliseren waar nodig. Denk hierbij aan werkplekonderzoek, bedrijfsfitness, coaching bij Burn out of overspannenheid, reïntegratie, etc.