Skip to content

Ergotherapie in Rotterdam focust op uw autonomie

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het zoals het gaat. Dat is ons motto bij het geven van ergotherapie in Rotterdam. Door middel van een integrale kijk bekijken wij hoe u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren. Ervaart u problemen tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse handelingen zoals werk, vrije tijd of zelfzorg? Of kunt u door burn-out of vermoeidheid niet meer goed functioneren? Het niet meer kunnen uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden zoals eerder genoemd kan lastig zijn en brengt waarschijnlijk frustratie met zich mee. Met ergotherapie helpen wij u om uw beperkingen in kaart te brengen en op zoek te gaan naar een oplossing. Het doel is dat u zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren zowel op het gebied van wonen, werken en vrije tijd. Daarbij focussen wij op de mogelijkheden en oplossingen in het dagelijks handelen. Hierdoor kunt u weer zo optimaal mogelijk functioneren. Meer weten over behandelmogelijkheden voor ergotherapie in Rotterdam en omgeving? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Hoe ziet ergotherapie in Rotterdam eruit?

Afhankelijk van uw hulpvraag heeft ergotherapie in Rotterdam een andere invulling. Zo kan het zijn dat er wordt gericht op het aanleren van aangepaste of nieuwe vaardigheden in alle dagelijkse handelingen. Ook kunnen wij u advies geven over de inzet van hulpmiddelen of woningaanpassingen. Daarnaast kunt u ondersteuning krijgen bij het aanvragen van hulpmiddelen bij de zorgverzekering of WMO. Alles is erop gericht dat u zo min mogelijk hinder van uw klachten ondervindt. Dit doen wij door net een beetje meer te bieden. Wij zetten niet alleen onze kennis en ervaring in maar maken ook gebruik van ons ruime netwerk aan specialisten. Een traject ergotherapie kan bijvoorbeeld ook worden gecombineerd met sessies bij onze life coach in Rotterdam. Wilt u meer informatie? Schroom niet om contact op te nemen!

Ergotherapie in Rotterdam is gericht op integrale aspecten

Heeft u last van overspannenheid, stress of chronische vermoeidheid? Hieraan kunnen meerdere oorzaken ten grondslag liggen. Als werknemer gaat u dagelijks vanuit de thuissituatie naar het werk en weer terug. Dit heeft veel invloed op uw houding, beleving en welzijn in relatie tot uw werk. Daarom nemen wij integraal alle aspecten mee nemen als het gaat om belasting en belastbaarheidsproblemen. Wanneer er in de thuissituatie namelijk optimaal met de aandoening kan worden omgegaan, blijft uw welzijn zo goed mogelijk gewaarborgd. Bent u benieuwd wat ergotherapie in Rotterdam voor u kan betekenen? Of bent u op zoek naar mogelijkheden voor personal training in Rotterdam? Vul het contactformulier en we komen zo snel mogelijk met een terugkoppeling.