Skip to content

Personal training in Rotterdam aangepast aan uw wensen

Wilt u meer gaan sporten? Wilt u echt werk gaan maken van uw goede voornemens? Wij geven personal training in Rotterdam waarbij wij alles geven om ervoor te zorgen u uw doelen gaat bereiken. Dit doen wij door u de beste begeleiding te bieden voor een gezondere leefstijl en vitaliteit. Personal training gaat namelijk niet alleen om wat wij u leren tijdens de training. Het gaat erom dat wij u leren dit toe te passen buiten de training in het dagelijks leven. Dit is de sleutel tot een blijvend resultaat. Ben u toe aan een nieuwe start, positiviteit, meer energie en een reset van uw lichaam? Als u bereid bent om zich daar 100% voor in te zetten zorgen wij ervoor dat u dit gaat bereiken! Geen excuses meer dus. Wij geloven dat elke situatie uniek is en tijdens een intakegesprek bespreken we welke wensen en doelen u heeft. Op basis van uw wensen wordt er een plan van aanpak opgesteld voor personal training in Rotterdam. Meer weten? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kies de vorm van personal training in Rotterdam die bij u past

Naar welke vorm van personal training Rotterdam bent u op zoek? Dit is de vraag die bij ons centraal staat want dit is belangrijk om gemotiveerd te blijven. Daarom hebben wij voor de naam inZENtive gekozen want incentive is een term voor motivatie. En dat is precies wat wij voor u doen plus een beetje meer! Op basis van uw wensen bekijken we welk traject bij u past. Is uw doel om af te vallen en wilt u uw prestaties verbeteren? Bekijk dan eens ons sportvasten traject die geheel onder begeleiding staat van officieel Sportvastencoach Jessica. Na de sportvastenkuur zal uw lichaam vet gaan gebruiken als energiebron en minder vragen om suiker. Hierdoor heeft u meer energie tijdens het sporten en wordt uw herstel na het sporten (en blessures) vergroot. Om meer resultaat te behalen uit het programma kunt u dit traject combineren met coaching sessies bij onze life coach in Rotterdam. Wist u dat e-consulten ook een optie zijn? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Personal training in Rotterdam en personal pilates

Wilt u op een resultaatgerichte, persoonlijke en prettige manier werken aan een gezond lichaam? Dan kan personal training in Rotterdam gericht op pilates uw lichaam in korte tijd een stuk sterker maken. Bij pilates traint u uw spieren zo optimaal mogelijk op kracht en lenigheid. Het accent ligt hierbij op de core stability. Wist u dat een sterke core veel rugklachten kan voorkomen? Daarnaast brengt pilates u nog veel meer voordelen. Frequent pilates oefeningen doen zorgt namelijk voor een betere lichaamshouding en coördinatie. Ook wordt u flexibeler en leniger en wordt u bewuster van uw lichaam en ademhaling. Wilt u op prettige manier gestimuleerd worden om zoveel mogelijk uit u zelf te halen? Vul het contactformulier in om u in te schrijven voor een pilates training. Ook kunt u hier al uw andere vragen stellen bijvoorbeeld over ergotherapie in Rotterdam.