inZENtive Lifestyle & Vitality: Integrale Personal Training & Personal Pilates Rotterdam, Ergotherapie & Vitaliteit,
Orthomoleculaire voeding & suppletie advies Rotterdam, Sportvasten en Detox Centrum Rotterdam, Hormoon coaching Rotterdam

Voeding, Hormonen & Personal Training

InZENtive - Wie zijn wij

Waar komt de naam inZENtive vandaan? 

'Incentive' is een term in de motivatie psychologie. En het motiveren en coachen van onze klanten is wat wij doen! Onze focus ligt op het te behalen doel van de klant met 100% commitment om al onze kennis en ervaring hiervoor in te zetten. 

Ons team

Commitment & Results!

Jessica

Personal Trainer & Hormoontherapeut
Jessica is in 1994 via familie in aanraking gekomen met de sportbranche. Sindsdien heeft zij diverse functies mogen vervullen. Door haar jarenlange werkervaring en gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen, heeft ze zich weten te ontwikkelen tot een Lifestyle Coach die in staat is diverse doelstellingen met elkaar te combineren. De balans tussen de lichamelijke- en geestelijke gezondheid genieten de prioriteit. Maar uiteraard zijn resultaatgerichtheid, openheid en betrokkenheid niet minder aanwezig. Zij is een levensgenieter en altijd op zoek naar een uitdaging. 

Zij is in staat u te helpen als:

- Integraal Personal Trainer

- Orthomoleculair Voedingsadviseur     

- Suppletie adviseur                                        

- Sportvasten Coach                                       

- Hormoon Coach                                          

- Pilates, Relaxercise & Yin Yoga docent            

- Vitaliteits- & trainingscoach                                               

- Fit & Vitaal Mama Coach                         

Daniël  

Personal Trainer & Ergotherapeut

Daniël is een Personal Trainer en Ergotherapeut met passie voor het vak en werkt graag samen met de klant aan de persoonlijke uitdagingen. Zijn opleidingsachtergrond is gevormd vanuit een wetenschappelijk fitnessmodel, waarin er veilig, maar ook effectief getraind wordt. 


Zijn paramedische kennis en holistische visie als ergotherapeut geven genoeg handvatten om op een prettige manier naar de gewenste doelstelling(en) toe te werken. 


Tevens geeft hij regelmatig groepslessen, zoals Bodypump en CX Works en begeleiding in Inhoused bedrijfsfitness. 

Jessica en Daniël hebben hun krachten gebundeld om zo ook in het bedrijfsleven te kunnen ondersteunen en vitaliseren waar nodig. Denk hierbij aan werkplekonderzoek, bedrijfsfitness, coaching bij een burn-out of overspannenheid, reïntegratie. Kijk voor meer informatie op Vitergo


InZENtive is tevens distributeur van:

- Vitakruid 
- Ortholon 
- Pro Vitality 
- Hormoon Community Nederland