Skip to content

Wie zijn wij

‘Incentive’ is een term in de motivatie psychologie. En dat is precies wat wij met inZENtive doen plus een beetje meer!

Wij adviseren, begeleiden en motiveren met onze focus voor de volle 100% op de gezondheid en vitaliteit van de cliënt. Hiervoor zetten wij niet alleen ónze kennis en ervaring in, maar maken wij ook gebruik van ons ruime netwerk aan specialisten. Alles wordt uit de kast getrokken!

Jessica en Daniël hebben hun krachten gebundeld om zo ook in het bedrijfsleven te kunnen ondersteunen en vitaliseren waar nodig. Denk hierbij aan werkplekonderzoek, bedrijfsfitness, coaching bij een burn-out of overspannenheid en reïntegratie. Kijk hier voor meer informatie.

inZENtive is tevens distributeur van Fittergy

Jessica

Voedingscoach, Hormoon Coach & Personal Trainer

Jessica is in 1994 via familie in aanraking gekomen met de sportbranche. Sindsdien heeft zij diverse functies mogen vervullen.

Door haar jarenlange werkervaring en gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen, heeft ze zich weten te ontwikkelen tot een leefstijl coach die in staat is diverse doelstellingen met elkaar te combineren.

De balans tussen de lichamelijke- en geestelijke gezondheid genieten de prioriteit. Maar uiteraard zijn resultaatgerichtheid, openheid en betrokkenheid niet minder aanwezig. Zij is een levensgenieter en altijd op zoek naar een uitdaging.

Zij is in staat u te helpen met:

– Voedingscoaching

– Hormoon coaching

– Integrale personal training

– Sportvasten & Vegan Switch

– Pilates, Relaxercise & Yin Yoga oefeningen

– Sport en beweging tijdens de zwangerschaps & Mama Fit

Daniël

Daniël is een ergotherapeut. Hij is in 2017 afgestudeerd aan Hogeschool Rotterdam. Doordat zijn werkzaamheden en aanvullende scholing gericht zijn op belasting en belastbaarheidsproblematiek, mag er gesproken worden van een specialisatie! Hij coacht, behandeld en adviseert in het omgaan met klachten in het dagelijks leven bij mentale, lichamelijke en cognitieve aandoeningen. Vaak staan deze problemen niet los van elkaar, maar zijn deze met elkaar verweven.

Bij cognitieve klachten kan men denken aan geheugen-, concentratie- en aandacht problematiek.
Burn-out overspannenheid en depressie zijn bijvoorbeeld mentale klachten waardoor iemand problemen kan ervaren in het dagelijks leven.

Bij lichamelijke klachten kan er een probleem ontstaan op gebied van zelfstandigheid of kwaliteit van leven. Het doel is dit weer te herstellen d.m.v. advies, training of ondersteuning bij het aanvragen van hulpmiddelen of voorzieningen.

We willen tenslotte allemaal dat onze aandoeningen zo min mogelijk effect hebben op het dagelijks leven. In de loop der tijd heeft hij zich gespecialiseerd in o.a. belasting en belastbaarheid en prikkelverwerking en biedt daarin met passie ondersteuning en begeleiding bij de cliënten. Er wordt bij de therapie gekeken met een holistische visie waarbij zowel de persoon, omgeving en alle activiteiten centraal staan.