Skip to content

Vegan Switch

Wat is Vegan Switch?

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse ontgiftingskuur, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert een sterk weerstand ondersteunend effect op.

Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en veel meer plantaardig voedsel te eten, waaronder een aantal dagen vegan, gaat het lichaam sneller ontgiften en meer vet verbranden.

Het Vegan Flex programma is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden en zich weerbaarder wil maken tegen stress en welvaartsziekten. Het is een voedingsexperiment met jezelf dat ook de kickstart kan zijn voor een nieuwe, gezondere levensstijl!

Krijg in 10 dagen weer controle over je lichaam door effectieve ontgifting met Vegan Switch. Hoe? Met coaching van je Vegan Switch Coach ga je flexibel vegan eten, regelmatig bewegen en gebruik je speciaal ontwikkelde supplementen die de ontgifting van je lichaam extra ondersteunen. Resultaat? In 10 dagen een strakker, gezonder lichaam met veel meer energie!

Hoe werkt Vegan Switch?

– Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het lichaam efficiënter ontgift door veel plantaardig te eten, wat resulteert in meer energie. De Vegan Switch Coach zal je gedurende 10 dgn hierin coachen en begeleiden.

– In 4 dagen bouw je je dierlijke eiwitten af, daarna eet je 4 dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in 2 dagen je dierlijke eiwitten weer op.

– De speciale supplementen voor Vegan Switch zijn ontwikkeld om de ontgifting van het lichaam te ondersteunen. Gedurende de dag neem je daarom verschillende supplementen in.

– Tijdens Vegan Switch beweeg je elke dag 1 uur laag intensief en doe je gedurende 10 dagen, 2 zweet trainingen om gifstoffen extra goed af te kunnen voeren. Je coach adviseert je op jouw niveau naar jouw persoonlijke doel.

Wat kost het?

Het Vegan Switch traject gaat geheel onder begeleiding van coach Jessica. De bedragen zijn inclusief het supplementenpakket, bestaande uit het opnemen van het gewicht, vetpercentage, vochtpercentage en spiermassa. Dit wordt na de kuur herhaald en er is een eindmeting na 14 dagen. Tijdens de kuur is Jessica goed bereikbaar voor alle vragen en onduidelijkheden die er zich (kunnen) voordoen. 

Vegan Switch pakket incl. begeleiding vanaf €149,-.